Om Entreprenörskap

MILSTOLPE 4 – PITCH AV AFFÄRSIDÉ

By 30 december, 2015 No Comments

Tanken med pitch av affärsidé är att få feedback från aktörer utanför akademin med modellen ”Dragons Den” som förebild.

Vi har valt att presentera en kortare film som vänder sig främst till mäklare eller andra branscher som kan tro sig ha användning av myWorlds koncept. Vi tycker det skulle vara jätteroligt om det visar sig att det finns någon där ute som tycker affärsidén låter intressant och vill vara med och vidareutveckla konceptet.

Presentation av myWorlds Affärside

Milstolpe 4 – Presentation av affärsidé from Andy Rytterström on Vimeo.

Liknande tjänster:

Boldarc – Visualisering av arkitektur på alla enheter SWE

vimeo.com/121122797

Hemnet

http://www.hemnet.se

Visualisera

http://www.visualisera.se

Studio3D

http://www.studio3d.se/

Diakrit

http://www.diakrit.com/sv/

Hildring

http://hildring.se

Virtuell design

http://www.virtuelldesign.se/teknik/portfolio/

 

myWorld presentation i textform

myWorld tar dig dit med hjälp av 3D och fotografering.

Om du har en idé om en framtida bostad eller om du vill se hur någon av bostäderna ser ut hos mäklaren ska du komma i kontakt med oss.

Vi kan leverera verklighetstrogna 3D-renderingar för visning med hjälp av Virtuell Verklighet (VR). Vi kan även visa din drömlägenhet du sett hos mäklaren med hjälp från vår vän VR!

Vi vet att det är ett problem när mer än 90% av bostadsletare tycker att mäklare presenterar missvisande information trots att vår undersökning visar att det är väldigt viktigt att mäklaren visar korrekta bilder. Varför används då vidvinkelbilder?

Du kanske har erfarit det själv? En kund som kommer till en visning och blir besviken när bostaden som skulle ha varit ett slott visar sig vara något helt annat? Varför utsätta kunden för en negativ upplevelse och onödiga transporter? Är det för att du som mäklare tror att du säljer mer genom att lura kunden till visningen?

Visste du om att 90% av dina kunder tycker att det skulle ge ett större värde om de fick en bättre känsla över rummen och hur de hänger ihop via ett korrekt och heltäckande bildmaterial? Inte bara för att spara sin egna privata tid och bensin,  utan också för att kunna gå tillbaka för att se om det är något de missat? Vi vet att det är ett stort problem när kunden inte får tillräcklig information och blir besviken.

Vi på myWorld vill göra något åt det.

Vi vill att det ska vara kul att leta bostad. Vi vill att kunden ska få en helhetsbild som är korrekt. Vi vill hjälpa din kund att få den information de behöver.

Något som blir allt vanligare inom flera områden är att använda VR.

VR kan användas för att få en rolig upplevelse eller för att åka till en avlägsen plats. Men det kan också användas för att visa bostäder som ännu inte finns.

Du skulle kunna bjuda in kunder och visa upp nya och befintliga bostäder utan att slösa tid och bensin.

Du eller din kund behöver inte lägga ner tid. Du behöver inte förflytta dig. Vi tar fram bildmaterialet och tar er dit. Även om det är svårt att besöka en bostad på riktigt. Det enda du behöver göra är att bestämma vart ni ska åka för stunden.

Så vitt vi vet så finns inte så många som visar bostäder med hjälp av VR. Det vanligaste är att använda vidvinkelbilder för att få med så mycket som möjligt i en bild. Därför vill vi vara ett alternativ. myWorld är inte intresserade av att ta genvägen genom missvisande bildmaterial.

Vi vill med bäst möjliga teknik visa bostaden som den ser ut på riktigt.

Det kommer leda till att din kund kan få en bättre uppfattning om vilken bostäder som faktisk är ett slott.

De behöver inte lägga tid på onödiga transporter och du behöver inte ta hand om missnöjda kunder.

Vill du fortsätta att lura kunder till visningar så har du ingenting här att hämta! Men vill du däremot minska på onödiga transporter och är mån om att din kund inte förlorar dyrbar tid. Då kanske du vill vara med och vidareutveckla konceptet genom att delta som myWorlds första kund?

 

myWorld | Andy Rytterström | Linda Nilsson | myworld.vr@gmail.com |